Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Α. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ

Β. ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Γ.  ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ

Α. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ

       Πιστεύουμε και αυτό μας το δίδαξε η εμπειρία των 35 χρόνων ενασχόλησης με την εκπαίδευση ότι τελικά ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

        Καλύτερα όμως το μέλλον προετοιμάζεται έγκαιρα και έγκυρα. Και το έγκαιρα το φροντίζουν οι γονείς και οι μαθητές με συστηματική δουλειά και προετοιμασία που δεν αφήνει κενά στον μαθητή από την Α΄ Λυκείου.

     Για το έγκυρα την ευθύνη έχουμε εμείς οι φροντιστές για την επιλογή του σωστού και πρέποντος διδακτικού υλικού με τους κατάλληλους εκπαιδευτικούς. Επίσης η εμπειρία μας δίδαξε στο παρελθόν ότι είχαμε υπερπληθώρα μαθητών αυτό ήταν εις βάρος της ποιότητας της εκπαίδευσης. Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ η ιδεολογία μας οδήγησε να επιδιώξουμε το δεύτερο γιατί θέλαμε και εμείς να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε αλλά και να έχουμε μία εφικτή ζωντανή επικοινωνία με τους μαθητές μας και τους γονείς τους.

        Ένα άλλο πιστεύω μας που έχει θεμελιωθεί στην πολύχρονη τριβή μας με την εκπαίδευση και τη διδασκαλία είναι ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ. Όμως τα μέλη της ομάδας πρέπει να έχουν επιλεχτεί κατάλληλα. Γι’ αυτό όμως απαιτούνται ειδικά προσόντα και δυνατότητα ελιγμών.

            Όταν κατακλυζόμεθα από μεγάλο πλήθος μαθητών η δυνατότητα αυτή εξουδετερώνεται. Έτσι οι μαθητές στην πορεία των μαθημάτων αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την ομάδα και να καταφεύγουν σε ιδιαίτερα μαθήματα. Όμως εδώ κάνουν λάθος γιατί θα μπορούσαν να αναζητήσουν μία καλή ομάδα σε άλλο φροντιστήριο.

Β. ΟΙ ΑΡΧΕΣ

  1. Διδάσκουμε με αγάπη και χαμόγελο. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του καθηγητή στη μάχη που δίνει για να κατακτήσει ο μαθητής του τη γνώση.
  2. Η εμφύτευση υψηλών στόχων στους μαθητές.
  3. Υψηλό επίπεδο κατάρτισης συνεργατών και διδακτικού υλικού.
  4. Υπεύθυνη δουλειά – Πολλή δουλειά – Ποιοτική δουλειά.
  5. Όπου είναι αναγκαία προσωπική παρακολούθηση του μαθητή με επιπλέον βοήθεια.
  6. Προσωπική συνέντευξη του διευθυντή με κάθε συνεργάτη του φροντιστηρίου για την πορεία των μαθητών του, της ύλης και τυχόν προβλημάτων που εμφανίζονται στο τμήμα.
  7. Οργάνωση – Μέθοδος – Σύστημα και Προγραμματισμός.

           

Γ.  ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ

Τα παρακάτω μηνύματα μπορεί να φαίνονται διαφημιστικά αλλά στην ουσία αποτελούν τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την φιλοσοφία εκπαίδευσης στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ και έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία εδώ και 35 χρόνια. Αν κάποιος υποψήφιος για εγγραφή σε φροντιστήριο κάνει έναν περίπατο στο διαδίκτυο, στα περισσότερα φροντιστήρια θα δει μία δέσμη κοινών μηνυμάτων ΑΛΛΑ η διαχρονική αξία μας στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ οφείλεται στο γεγονός ότι ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ.

Τα συγγράμματα της συγγραφικής ομάδας του φροντιστηρίου 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ χρησιμοποιούνται από 100 και πλέον φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα. Οι μαθητές της Ροδόπης έχουν το πλεονέκτημα να τα διδαχτούν από τους ίδιους τους συγγραφείς.

  

Υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών – ολιγομελή τμήματα και καταπληκτικές τιμές είναι οι σπουδαιότεροι λόγοι για να επιλέξετε φροντιστήριο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ.

  

2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ

35 χρόνια έρευνας και πρωτοπορίας σε εκπαιδευτικά προγράμματα και μεθόδους διδασκαλίας.

Στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ

με οργάνωση – μέθοδο – σύστημα και προγραμματισμό οδηγούμε τους μαθητές στην επιτυχία.

 

Στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ η αγάπη – φροντίδα – επιμέλεια – στοργή σε συνδυασμό με την εργασιομανία προσδίδουν στο παιδί τις ιδιότητες του φιλόδοξου και αισιόδοξου ατόμου.

Στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ οι μαθητές ζουν τις μεγάλες στιγμές της εκπαίδευσης και γνωρίζουν την επιτυχία.

Το φροντιστήριο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ έχει πανελλήνια διασύνδεση και συνεργασία με τα σπουδαιότερα φροντιστηριακά συγκροτήματα της χώρας.

 

Στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ επιδιώκουμε την κοινωνικοποίηση των μαθητών και την επιδίωξη υψηλών στόχων.

Στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ διδάσκουν ταλαντούχοι, εργασιομανείς και φιλόδοξοι καθηγητές που είναι κοντά στα παιδιά.

Λειτουργούμε με συνέπεια – υπευθυνότητα και προπαντός με αρχές.

  

Τμήματα ολιγομελή και με υψηλή τεχνολογία εκπαίδευσης στις σύγχρονες αίθουσες.

Μαθητές:

Το φροντιστήριο 2001 - ΟΡΟΣΗΜΟ είναι φορέας παιδείας και γνώσης.

Μεταδίδεται με τις διδασκαλίες του. Να γιατί αξίζει να είστε μαθητές του.

Η παιδεία που όλοι ονειρευόμαστε … στην πόλη μας έχει όνομα … ΟΡΟΣΗΜΟ.

Θα μας Βρείτε:

 

Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε τα cookies που σκοπό έχουν στη σωστή λειτουργία της. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.